بلافاصله بعد از این حادثه جلسه اضطراری شورای تامین سیستان برای شناسایی و دستگیری عوامل ترور ، تشکیل شد و از طرفی دیگر سید حسین نقویحسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم از پیگیری این حادثه در این کمیسیون خبر داد.
او درباره این حادثه گفت: ترور ناجوانمردانه دادستان متدین، متعصب و دلسوز شهرستان زابل را قویاً محکوم و آن را پیگیری میکنیم. قطعاً این قبیل جنایتها از سوی یکسری افراد خودفروخته و عامل دست بیگانه با توجه به شروع ماه محرم، به وقوع میپیوندد تا در جامعه بهقول خود ایجاد شکاف کنند که خوشبختانه دست آنان برای همگان رو شده است.
خودروی دادستان زابل بعد از ترور
بسیاری پس از انتشار این خبر، ترور به به حادثه سراوان و اعدام هایی که بلافاصله بعد از آن در زندان زاهدان انجام شد، ربط دادند. اما حجتالاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان این موضوع را رد کرد و گفت: این موضوع هیچ ارتباطی با اعدامهای اخیر ندارد. این حادثه در منطقه سیستان و زابل توسط اشرار این منطقه اتفاق افتاده و ماهیت آن با اشرار منطقه بلوچستان متفاوت است.
از سوی دیگر معاون سیاسی- امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان درباره دلیل احتمالی این ترور گفته است: شهادت دادستان زابل متاثر از اقدامات قضایی و اجرای عدالت در حوزه سیستان است که قانونگریزان اجرای عدالت را برنمیتابند.
موسی نوری قلعهنو متولد 1355 در زاهدان بود و فوق لیسانسش را در رشته جزا و جرم شناسی گرفته بود. پیش از سمت دادستانی زابل، دادستان شهرستان هیرمند بود و بازپرسی دادگستری شهرستان زابل را برعهده داشت.
از شهید نوری یک فرزند پسر یکساله به یادگار مانده است.